AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE PENTRU CONCURSUL ”DE LA A LA Z”!Ești un elev creativ, talentat la literatură, arte plastice și grafice sau fotografie și îți dorești să îți valorifici potențialul artistic implicându-te în viața comunității tale? Atunci, aruncă o geană aici! Concursul creativ-artistic ”De la A la Z”, inițiativă desfășurată de către Consiliul Județean al Elevilor, este un proiect care își propune să stimuleze imaginația participanților pentru a își exprima viziunea asupra sistemului educațional într-o notă cât mai creativă, pornind de la întrebarea ”Cum arată școala ideală în viziunea ta?”.


Majoritatea elevilor sunt dezavantajați de problemele existente în sistemul educațional. Pentru a înlătura aceste probleme, e nevoie de implicare din partea elevilor, astfel încât vocea acestora să prindă ecou. Prin aceste lucrări artistice, elevii au oportunitatea să-și exprime într-un mod creativ viziunea. Prin intermediul acestora, vom obține un feedback pentru a direcționa activitatea CJE spre dinamizarea mediului educațional bihorean.


Pornind de la subiectul dat, elevii vor putea realiza lucrări pentru oricare dintre următoarele secțiuni:

· Secțiunea I: Creații literare (eseu/proză/poezie);

· Secțiunea II: Materiale grafice sau desene;

· Secțiunea III: Fotografie.

Lucrările literare vor fi expuse în documente Word și vor conține minimum 400 de cuvinte - maximum 500 de cuvinte.


Perioada de trimitere a lucrărilor este 5 aprilie 2019-25 aprilie 2019. Vă reamintim faptul că elevul trebuie să fie înscris într-un program școlar liceal sau gimnazial bihorean, utilizarea limbajului neadecvat este interzisă, iar lucrarea trebuie să fie originală. Lucrările vor fi trimise la adresa de e-mail a structurii noastre.

Ce mai aștepți? Dacă dorești să îți valorifici potențialul artistic și să îți utilizezi abilitățile pentru a marca un impact pozitiv asupra comunității tale, nu mai sta pe gânduri și înscrie-te!


Pentru mai multe informații, nu uita să parcurgi regulamentul concursului.

0 views

©2018 by Trandvertising