CJE Bihor acum și online!

Updated: Apr 8, 2019Acesta este, în mod oficial, site-ul Consiliuliul Județean al Elevilor Bihor!

Probabil vă întrebați: De la ce a pornit această idee și care este mai exact scopul acestui site?


Ei bine, ca reprezentați ai elevilor bihoreni, dorim ca, în mod constant, să facilităm comunicarea cu elevii din fiecare colț al județului, pentru a-i ajuta și informa corect când atunci când întâmpină probleme în interiorul sistemului de învățământ și pentru a-i ține la curent cu toate proiectele demarate de către CJE Bihor. Pe aceeași idee, ne propunem să dinamizăm activitatea în online a structurii, un element esențial în legătura pe care o stabilim atât cu elevii, cât și cu părinții sau profesorii.


Cu ce te poate ajuta pe tine? Ai încredere și vei afla! CJE pregătește proiecte care, înainte de toate, te vor pune pe tine în rolul principal. Concursuri, voluntariate, proiecte, evenimente, toate sub conducerea CJE, te vor ajuta să te dezvolți și să ieși la lumină. Prin intermediul site-ului poți aplica direct pentru rolul de voluntar al CJE. Vei fi informat despre multele concursuri, campanii și evenimente care vor urma, și desigur, vei avea ocazia de a te înscrie la fiecare dintre ele, pentru a-ți lărgi orizontul de cunoaștere.


Pe lângă toate proiectele în care te poți implica și valorifica abilitățile, procesul decizional din cadrul CJE vor ajunge și la tine, iar, într-un mod accesibil și practic, la un singur click distanță, vei putea afla lucrurile pe care cei din Biroul executiv al Consiliului le decid și construiesc alături de departamentele și Biroul de Presă, pentru cei pe care îi reprezintă și, desigur, vei fi informat despre toate evenimentele la care reprezentanți ai structurii iau parte în numele elevilor bihoreni.


Dacă nu te-am convins încă să verifici de acum înainte cel puțin săptămânal site-ul CJE Bihor, următorul aspect te va face să ni te alături. Pe site poți lua direct legătura cu avocatul elevului!

Ce înseamnă acest lucru? Orice problemă întâmpini în viața zilnică de elev - dacă ai impresia că profesorii aplică sancțiuni iraționale, dacă vrei să îți cunoști mai bine atât drepturile, cât și obligațiile, ori alte nelămuriri sau semnalări pe care le ai din interiorul instituției în care înveți -, atât avocatul elevului, cât și ceilalți reprezentanți, sunt gata să te ajute și să te informeze în mod corect!

Așadar, te-am convins? Te așteptăm să ne urmărești activitatea pe Facebook și Instagram, să sesizezi orice neregulă cu care te confrunți și, dacă ești interesat, să te alături structurii!


Autor: Rus Lorena

0 views

©2018 by Trandvertising