Fii voluntar CJE Bihor!Reminder:

CJE Bihor este singura formă de reprezentare a elevilor din județul Bihor, lucru ce ne face

să ne concentrăm la cote maxime pe siguranța, protecția și valorile elevilor bihoreni, iar tu poți face parte din echipa noastră!


Ca fiecare scop pe care CJE și-l propune să devină realitate într-un mod cât mai propice și

totodată cât mai repede și mai bine, consiliul trebuie să aibă o colaborare continuă cu fiecare dintre

voi, iar acest lucru începe prin cunoașterea reciprocă între echipa reprezentantă și cei care sunt reprezentați. Ai nevoie să știi cine te reprezintă! Pe site-ul CJE, la secțiunea „despre noi”, găsești membrii Biroului Executiv, Avocatul Elevilor, Departamentului de Proiecte și al Biroului de Presă, unde, la fiecare dintre noi, ai link-ul ce te redirecționează direct către contul de instagram și/sau

facebook.


Acum că ne-ai cunoscut și vrei să facem împreună viitorul învățământului bihorean mai bun,

mai prosper și mai luminos, afla că tu poti face parte din schimbare! Dacă ești o persoană entuziastă, decshisă spre învățare și implicare, dornică de schimbare și gata să te dezvolți alături de echipa CJE

Bihor, nu mai sta pe gânduri! Dacă ai punctat aceste calități,intră la secțiunea „Fii voluntar în CJE!”, înscrie-te și fi gata să ne dezvoltăm împreună, ca echipă de reprezentare a tuturor elevilor bihoreni.


Indiferent dacă îți dorești sau nu să fii voluntar în CJE, trebuie să știi că poți apela la noi în

orice circumstanțe nefavorabile pe care le sesizezi în unitatea ta de învățământ. Vrem să ne asigurăm că actul educațional este o experiență favorabilă pentru fiecare dintre voi! Astfel, „Spune-ne problema ta!” este click-ul distanță al site-ului unde, din nou, tu poți face schimbarea.


Dacă întâmpini probleme cu profesorii, observi nereguli în conducerea școlii pe care o reprezinți ori sesizez alte neplăceri, accesează pe site secțiunea pe care am punctat-o anterior și fă primul pas spre crearea unui mediu propice de dezvoltare a elevilor. Sesizările tale vor ajunge la avocatul elevului, dar și la alți membrii CJE, care sunt gata să te ajute și să te susțină, punctându-ți și susținându-ți atât drepturile, cât și îndatoririle pe care le ai ca elev român.

Așteptăm cu mult drag să faci parte din echipa noastră și/sau să ne sesizezi probleme pe care le întâmpini în școala ta!


-Rus Lorena

0 views

©2018 by Trandvertising